Στο συρτάρι μπήκε οριστικά η υπόθεση των Δημήτρη Μασιά-Ανδρέα Κωνσταντίνου, οι οποίοι είχαν οδηγηθεί σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για κατ’ ισχυρισμό στημένο αγώνα και συγκεκριμένα το Οθέλλος-Αγία Νάπα, που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2020.
Από τη στιγμή που δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία, πάρθηκε απόφαση αναστολής ποινικής δίωξης.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο δικηγόρος του Δημήτρη Μασιά, Στέλιος Χριστοδούλου, ανέφερε πως οι δύο βασικοί μάρτυρες κατηγορίας (ο πρόεδρος κι ένας ποδοσφαιριστής του Οθέλλου) ήταν απρόθυμοι να δώσουν μαρτυρία ενώπιον Δικαστηρίου. Λόγω της στάσης τους, δεν αποκλείεται να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους.
«Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αντίδραση. Πίστευε από την αρχή στην αθωότητά του. Νιώθει δικαιωμένος για την εξέλιξη που έχει προκύψει. Από τις αρχές του 2020 του είχαν στερηθεί διάφορα δικαιώματα, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, είχε επηρεαστεί η οικογένειά του. Πέρασε μια δύσκολη περίοδο. Γνωρίζαμε όλο το μαρτυρικό υλικό, και ήμασταν σίγουροι από την αρχή για την αθωότητα του πελάτη μας», είπε για τον Δημήτρη Μασιά, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου τον οποίο εκπροσωπεί άλλος δικηγόρος, παρά μόνο ανέφερε πως «η ΚΟΠ τον καταδίκασε χωρίς καν να τον ακούσει»…