Ματσάρα στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό και το ΑΠΟΕΛ να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν. Πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δοκάρι για το ΑΠΟΕΛ στο 26’ με τον Νατέλ, το οποίο είχε περισσότερες τελικές στον αγώνα, όμως και οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν κραυγαλαίες ευκαιρίες στις φάσεις που δημιούργησαν.
Το φινάλε του παιχνιδιού ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς μας επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις και δύο γκολ. Όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν με 10 παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Τσεπάκ ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε… ροντέο το ματς. Ο Μάντζης προειδοποίησε στο 83’ με τον Σκουφέτ να του λέει «όχι» σε τρομερή επέμβαση με τα πόδια, όμως ο Ελλαδίτης δεν λάθεψε στο 88’ μετά από γύρισμα του Ευτυχίδη.
Ο Καρώ δύο λεπτά αργότερα, είχε απάντηση όμως στο γκολ του Μάντζη. Ο Σόουζα δοκίμασε το σουτ, ο διεθνής αμυντικός ήταν στην τροχιά της μπάλας και με προβολή έσωσε τον βαθμό.
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να… συγκατοικούν, ανεβαίνοντας «χέρι-χέρι» στους 16, πιάνοντας την Ομόνοια.

Ολυμπιακός (Γ. Πετράκη): Μολ, Σαμπίνια, Μποβέδα, Μουκτάρης, Σάλι (69′ Μάντζης), Κα (69′ Πεχλιβάνης), Γουίλσον (86′ Νάνι), Μανρίκε, Σαρφό (90+2′ Γκουστάβο), Κονφέ, Κυριάκου (86′ Ευτυχίδης)
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Φώτη, Μιχαήλ, Χριστοδούλου, Πηλαβάς, Καραγιάννης

ΑΠΟΕΛ (Σ. Αυγουστή): Σκουφέτ, Καρώ, Σόουζα, Σατσιάς (70′ Νταουσβίλι), Ντε Βινσέντι (70′ Ντανίλο, 85′ Θεοδώρου), Οκριασβίλι, Τσεπάκ, Σαμπάλα, Νατέλ, Ντογκαλά (70′ Μαγκλίτσα), Σάβιτς
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τσιλινγκίρης, Βινίσιους, Κατσαντώνης, Γαβριήλ, Γουίλερ, Κούτσακος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κονφέ, Κυριάκου / Ντογκαλά, Οκριασβίλι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τσεπάκ (2η κίτρινη)
ΣΚΟΡΕΡ: 88′ Μάντζης / 90′ Καρώ
ΘΕΑΤΕΣ:
3.000
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Γκουστάβο, Κονφέ, Κυριάκου, Χαραλάμπους / Βινίσιους, Σόουζα, Λουντέμο, Σατσιάς, Τσεπάκ, Σαμπάλα, Νατέλ
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος: Κουμή Δημήτρης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΡΟΟΠΤΟ και εκτός ο Λουντέμο! (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Έναρξη στον αγώνα.
1′ Σουτ του Σόουζα εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία του Μολ.
14′ Κίτρινη κάρτα στον Ντογκαλά.
15′ Κίτρινη και στον Τσεπάκ.
16′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Κα έφτασε έξω από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ, έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Σκουφέτ.
18′ Πέναλτι που ακυρώνεται μέσω on-field review για το ΑΠΟΕΛ. Ο Νικόλας Νεοκλέους δείχνει παράβαση σε γύρισμα του Ντε Βινσέντι, θεωρώντας πως η μπάλα βρήκε στo χέρι του Σαμπίνια. Ο VAR τον καλεί στο on-field review και ακυρώνει την απόφασή του.
26′ ΔΟΚΑΡΙ για το ΑΠΟΕΛ! Ο Νατέλ επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ.
30′ ΣΧΟΛΙΟ: Καλός ο ρυθμός στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυρίως από τα πλάγια. Το ΑΠΟΕΛ χρησιμοποιεί αρκετά την αριστερή πλευρά με τον Σαμπάλα σε αυτά τα πρώτα λεπτά ενώ και ο Ντε Βινσέντι με τον Οκριασβίλι βοηθούν σημαντικά στο να προσεγγίσει η ομάδα του Αυγουστή την αντίπαλη περιοχή. Δείχνει αρκετά επικίνδυνος στο τρανζίσιον ο Ολυμπιακός που έχει δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις μέχρι στιγμής.
45+1′
Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σάβιτς μετά από σέντρα στην περιοχή του Μολ, η μπάλα έσκασε μπροστά του και αιφνιδιάστηκε, χωρίς να μπορέσει να τελειώσει σωστά τη φάση.
45+2′
Σουτ του Οκριασβίλι, έπεσε στη γωνία του ο Μολ και έδιωξε σε κόρνερ.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0
ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Καλύτερο το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο 45λεπτο είχε δημιουργήσει τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με την πιο σημαντική να είναι το δοκάρι του Νατέλ στο 26′. Ο Ολυμπιακός περιορίζεται μέχρι στιγμής σε παθητικό ρόλο όμως ανά τακτά διαστήματα, κάνουν την εμφάνισή τους κενά στην άμυνα, γι’ αυτό και έχει δεχθεί αρκετές τελικές στο α’ ημίχρονο.
Έναρξη στο β’ ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
48′
Δυνατό σουτ του Νατέλ στην κλειστή γωνία του Μολ που έδιωξε σε κόρνερ.
50′ Γύρισμα από τον Νατέλ, ο Οκριασβίλι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να δώσει πορεία στη μπάλα προς τα δίχτυα.
55′ Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Σουτ του Νατέλ που κοντράρεται στα σώματα, η μπάλα φτάνει στον Σόουζα που βρέθηκε απέναντι στον Μολ, με τον Ελβετό να διώχνει με τα πόδια την τελική προσπάθεια του Βραζιλιάνου.
56′
Μακρινό σουτ του Σάλι, πάνω από την εστία του Σκουφέτ η μπάλα.
60’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Σάλι βγήκε μόνος πλάγια στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Σκουφέτ έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ! Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στον αγώνα!
62′ Κίτρινη στον Κονφέ.
65′ ΣΧΟΛΙΟ: Το ΑΠΟΕΛ εντείνει την πίεσή του στα καρέ του Ολυμπιακού και γενικότερα πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο στην αντεπίθεση είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι οι τυπικά γηπεδούχοι, που έχουν ήδη βρει δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι. Πολύ καλός ο ρυθμός και με βάση τις ευκαιρίες, το 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αρκετό ενδιαφέρον στα τελικά στάδια του αγώνα.
66′ Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι σε σουτ του Νατέλ. Η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Μποβέδα το οποίο είναι μαζεμένο στο σώμα του Ισπανού. Μετά από εξέταση της φάσης από το VAR, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.
69′
Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μάντζης και Πεχλιβάνης αντί των Σάλι και Κα.
70′
Τριπλή αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Νταουσβίλι, Ντανίλο και Μαγκλίτσα στις θέσεις των Σατσιά, Ντε Βινσέντι και Ντογκαλά.
73′ Μακρινό σουτ του Οκριασβίλι, έδιωξε με γροθιές ο Μολ.
76′ Κίτρινη στον Οκριασβίλι για διαμαρτυρία.
79′ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Τσεπάκ! Με 10 παίκτες το ΑΠΟΕΛ, με την ενέργεια του Τσεπάκ να βρίσκει τον Μουκτάρη στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να επιχειρήσει ανάποδο «ψαλίδι».
81′ Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι για χέρι του Σαμπίνια. Στην προσπάθεια του Μαγκλίτσα με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα προς την εστία, η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ. Δεν  είναι διαφωτιστικό το πλάνο που έδειξε η τηλεοπτική πλατφόρμα, συνεχίζεται το παιχνίδι.
82′
Κίτρινη κάρτα στον Κυριάκου.
83′ Τεράστια φάση για τον Ολυμπιακό. Γύρισμα του Γουίσλον από τα δεξιά, ο Μάντζης έκανε την προβολή με τον Σκουφέτ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση με τα πόδια.
85′
Αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Ο Θεοδώρου αντί του Ντανίλο που «θυσιάζεται» μετά την αποβολή του Τσεπάκ.
86′
Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Νάνι και Ευτυχίδης, αντί Γουίλσον και Κυριάκου.
88′ ΓΚΟΛ 1-0: Ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός με τον Μάντζη. Μετά από σέντρα στην περιοχή του Σκουφέτ, ο Ευτυχίδης έκανε το γύρισμα με τον Ελλαδίτη να σκοράρει με προβολή.
90′ ΓΚΟΛ 1-1: Ισοφαρίζει το ΑΠΟΕΛ. Ο Σόουζα επιχείρησε το σουτ, με τον Καρώ να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σκουφέτ.
90+2′
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκουστάβο αντί του Σαρφό.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ