Τι κι αν βρέθηκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, η Λάτσιο γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο και παρέμεινε μακριά από την τετράδα.
Στο 6ο μόλις λεπτό ο Πέδρο έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Τζακάνι από το πέναλτι, πλάσαρε για το 0-1. Στο 12ο λεπτό ο Στρακόσια έσωσε μετά από γύρισμα του Σκαμάκα και στο 25’ ο Αλβανός κίπερ και το δοκάρι, έσωσαν τη Λάτσιο μετά από νέο σουτ του Σκαμάκα.
Στο 44ο λεπτό ο Τόλιαν έβγαλε για τον Ραζπαντόρι που από πλάγια θέση έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ.
Στο 48ο λεπτό ο Σκαμάκα έβγαλε στον Μπεράρντι που βρέθηκε σχεδόν μόνος με τον Στρακόσια αλλά πλάσαρε άστοχα, όμως στο 63’ ο Ιταλός διεθνής με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 1-1. Και στο 69’ ο Μπεράρντι έκανε νέα μαγική ενέργεια, άφησε στον Ραζπαντόρι κι εκείνος με σουτ από μακριά, έγραψε  το 2-1.
Στο 87ο λεπτό ο ρέφερι απέβαλλε με αυστηρή κόκκινη τον Αϊχάν για ένα φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχή και ο Μπάσιτς εκτέλεσε πανέμορφα αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κονσίλι.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Κίρικες, Ροζέριο,  Φεράρι (73’ Αϊχάν), Λοπές, Φρατέζι, Ραζπαντόρι, Μπεράρντι (81’ Ντεφρέλ), Τραορέ (73’ Ενρίκε), Σκαμάκα (81’ Μπογκά)
ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Χισάι 78’ Μουρίκι), Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Ακπα Άκπρο (71’ Άντερσον), Κατάλντι (78’ Λέιβα), Μπάσιτς, Πέδρο (46’ Άντερσον), Τζακάνι (65’ Λατσάρι), Ιμόμπιλε