Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ ήταν έντονα απογοητευμένος από την ήττα.

Η αρχική τοποθέτηση: «Όλοι όσοι είδαν τον αγώνα έχουν τη δική τους εικόνα για το τι έγινε στο παιχνίδι. Έγιναν πολλά πράγματα στον αγώνα που ήταν δύσκολο να τα ελέγξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μόλις 15 λεπτά. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Λυπάμαι για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Αν είναι αυτό που θέλετε, μου προκαλεί έκπληξη».

Για τη διαφορά των εννέα βαθμών: «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά. Ξέρουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχουμε στην Ομόνοια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν να κερδίζουμε πέρσι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τον τρόπο και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Έχετε κάποιο άλλο παράπονο από το διαιτητή; «Δεν μπορώ να πω. Προτιμώ να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και ελπίζω να την κάνουν και οι άλλοι».

Για τα νεύρα που είχαν οι παίκτες της Ομόνοιας: «Δεν είχαν νεύρα. Η εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τις κορυφαίες. Παίξαμε όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσε να ήταν 4-1 υπέρ μας το ματς. Έγιναν πράγματα στον αγώνα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε».