Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά την Premier League, με τις ομάδες να ανακοινώνουν καθημερινά θετικά κρούσματα.
Το ίδιο είχε συμβεί και στη Λίβερπουλ, με τον προπονητή των reds ωστόσο, Γιούρκεν Κλοπ, να αναφέρει πως όσοι παίκτες είχαν προσβληθεί από τον covid είναι πλέον καλά και επιστρέφουν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.
«Οι παίκτες που έπρεπε να απομονωθούν είναι πίσω. Φαμπίνιο, Βίρτζιλ, Κέρτις και Τιάγκο είναι όλοι πίσω. Ο Τιάγκο έκανε την πρώτη του προπόνηση την Κυριακή.
Κάποιες ομάδες έχουν πραγματικό πρόβλημα με τον κορωνοϊό αυτή τη στιγμή, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους.
Είναι καλό που θα τα παιδιά είναι σε θέση να παίξουν κόντρα στην Λέστερ. Αυτή τη στιγμή είναι σε απομόνωση μόνο ένας νεαρός παίκτης μας και δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου.
Κατά τα άλλα είμαστε εντάξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ των πέντε αλλαγών στα παιχνίδια (επανήλθε το θέμα λόγω της κούρασης των ομάδων από τα διαδοχικά ματς), απάντησε καταφατικά: «Θα ήμουν υπέρ μίας τέτοιας πρότασης. Ένας τοπ παίκτης στην Αγγλία παίζει στα κόκκινα. Χρειάζεται όμως να ψηφίσουν 14 ομάδες της Premier League να ψηφίσουν για τις πέντε αλλαγές και αυτό είναι λάθος. Και αυτό γιατί δεν παίζουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων».