Ρόμπιν Κουάισον, στο στόχαστρο της Πάφος FC! 28 ετών (9/10/93), Σουηδός, με πολύχρονη παρουσία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και δη στην Ιταλία και την Γερμανία, που τώρα ανήκει στην Αλ-Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας.
Τρεις σεζόν στην Παλέρμο και πέντε στην Μάιντς. Πλην την πρώτη του χρονιά στην Γερμανία σε όλες τις υπόλοιπες είχε γεμάτες σεζόν, ενώ κατέγραψε άνω των 30 συμμετοχών στην Εθνική Σουηδίας. Μαζί με τους Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ και Ίσακ συνέθεσαν τις επιλογές στην επίθεση του συγκροτήματος της Σκανδιναβικής χώρας.
Πως προέκυψε το ενδιαφέρον της Πάφος FC όμως; Έχοντας δεδομένο πως πρώτιστο στόχο αποτελεί η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τον Μπεριγκό να πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα, οι ιδιοκτήτες ήθελαν να προχωρήσουν σε μία κίνηση που να αυξήσει τις πιθανότητες της, για διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Ο Ρομάν Ντουμπόβ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή και μέσω του Σαλγκάδο προχώρησε σε διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Σουηδού στράικερ. Άλλωστε, στην ομάδα της Πάφο, στηρίζονται στις διασυνδέσεις που έχει ο Ισπανός για να κλείσει θετικά αυτή η περίπτωση.
Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε η Πάφος FC έχει καταθέσει και πρόταση στον ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν δυσκολίες για υλοποίησή της.

Δείτε το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Δείτε τον Κουάισον σε δράση: