Για τη νίκη επί της Ομόνοιας και τη συνέχεια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

Για το ματς: «Γι’ αυτούς που πιστεύουν στο Θεό, υπάρχει Θεία Δίκη και δικαιοσύνη. Νιώθουμε μια ικανοποίηση εκτός από τη βαθμολογική ανάσα, για το ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Μας έπνιγε το δίκαιο από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Είναι μια νίκη και τίποτα άλλο».
Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Δόξα: «Όταν δεν μπορείς να επιτεθείς, καλύτερα να αμυνθείς. Ο δρόμος για να πάρουμε τη νίκη ήταν το σύστημα που επέλεξε ο Ηλίας. Μου άρεσε το πάθος των παικτών. Τους είπα στους παίκτες πριν τον αγώνα ότι θέλουν να δείξουν θέληση και πάθος, γι’ αυτό ήμουν χαρούμενος και το πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Στον πρώτο γύρο πετύχαμε τέσσερα γκολ και χάσαμε 2-1. Χθες μας έκανε δώρο ο Λέζιακς».
Για τον Λαφράνς: «Ο Κέβιν είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάστηκε από τα δύο χρόνια απραξίας, ίσως κι από τον τρόπο που προπονείται. Δεν άργησα να καταλάβω, περιμέναμε ότι θα ανέβει αλλά είδαμε ότι δεν πήγαμε άλλο. Είναι απόφαση δική μου η αποχώρησή του κι όχι του Ηλία Χαραλάμπους».
Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν δύο παικταράδες κλειστοί, θα έρθουν άλλοι δύο και θα πάμε και στο σπίτι μας. Η Δόξα δεν θα πέσει στη δεύτερη κατηγορία».
Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Είναι όλα έτοιμα, απ’ εκεί και πέρα περιμένουμε το ΟΚ για το γρασίδι. Περιμένουμε ότι μέσα Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο».
Για Σαντίκ: «Πρώτα απ’ όλα είναι καλός φίλος. Έχουμε συμφωνήσει με Σαντίκ να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του».
Για τη διαιτησία: «Ένα παιδί 27 ετών έκανε ρεσιτάλ κι αντί να τον σεβαστούμε, ασχολούμαστε με μία κάρτα. Προσέξτε λίγο τους νέους διαιτητές».