Η Γρανάδα άρπαξε τη νίκη από τα χέρια της Κάδιθ, καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 με γκολ στο 88ο λεπτό. Μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Κάδιθ και στο -3 από τη Γρανάδα.
Στο 5ο λεπτό το σουτ του Λοσάνο πέρασε μόλις έξω και στο 15’ ο Λεντέσμα είπε όχι σε προσπάθεια του Σουάρες ενώ στο 21’ το σουτ του Φερνάντεθ κόντραρε και πέρασε έξω. Στο 31’ το μονοκόμματο σουτ του Λοσάνο πέρασε μόλις έξω αλλά στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Αρθαμένδια έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο στο κεφάλι του Τορέντε και κατέληξε στα δίχτυα της Κάδιθ για το 0-1.
Στο 57ο λεπτό το σουτ του Κίνι σταμάτησε πάνω στον Κάλα και στο  66’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κάδιθ, η Γρανάδα ζήτησε πέναλτι αλλά δεν το πήρε. Στο 73’ το μακρινό σουτ του Μπάκα βρήκε τον Λεντέσμα σε ετοιμότητα και στο 80’ μετά από κόντρα, ο Εσπίνο αστόχησε από κοντά.
Τελικά στο 88ο λεπτό ο Μολίνα με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1 κι έσωσε την ομάδα του. Στο 90+2’ ο Σάλβι της Κάδιθ είδε την κόκκινη κάρτα.
ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Ακαπό, Φάλι (46’ Σάλβι), Κάλα, Εσπίνο, Άλεξ, Αλαρκόν, Γιάνσον, Αλέχο (78’ Σομπρίνο), Λοσάνο (83’ Όσμαϊτς), Αρθαμένδια (46’ Μάρκος Μάουρο)
ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Κίνι (62’ Αρίας), Χερμάν Σάντσεθ, Τορέντε, Νέβα (78’ Εσκουδέρο), Πουέρτας, Μίγια, Γκοναλόν (46’ Μοντορό), Σόρο (62’ Μπάκα), Σουάρες, Μολίνα

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ