Παρόλο ότι ακόμα και οι «ειδικοί» δεν συμφωνούν μεταξύ τους στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων του ΑΠΟΕΛΟμόνοια, εντούτοις σύμφωνα με την κλίμακα αξιολόγησης και βαθμολογίας ο Βασίλης Δημητρίου θα κριθεί από τις ακόλουθες φάσεις και ανάλογη αναμένεται να είναι η ετυμηγορία του παρατηρητή Μιχάλη Καραϊσκάκη.
ΦΑΣΗ 1: Χάνει το πρώτο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ. Ο βαθμός του πάει αμέσως στο 7.9 αφού όταν δεν δώσεις πέναλτι θεωρείται φάση άσπρο-μαύρο, από την στιγμή που και ο παρατηρητής θα το λάβει σαν τέτοια τη φάση..
ΦΑΣΗ 2 : Χάνει τη φάση της αποβολής του Σαμπάλα. Από την στιγμή που ο παρατηρητής θεωρήσει πως ήταν κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη, τότε ο βαθμός του πάει από το 7.9 στο 7.4.
ΦΑΣΗ 3: Χάνει τη φάση με τον Ουζόχο. Διστάζει να δείξει 2η κίτρινη (κόκκινη) και αν ο παρατηρητής συμφωνήσει με την φάση κατά τέτοιο τρόπο, τότε από το. 4 πέφτει στο 6.9 ο βαθμός.
ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ: Αν μάλιστα βρεθούν λάθη και σε άλλες φάσεις, όπως κίτρινες κάρτες που έδειξε και δεν έδειξε, τότε μπορεί να πάει και πιο κάτω από το 6.9 ο βαθμός του ρεφ στο ντέρμπι.
Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα μας, θέλουν τον Μιχάλη Καραϊσκάκη να έχει συγκεντρώσει όλες τις φάσεις και αναμένεται να ετοιμάσει την έκθεση-αξιολόγηση του ανάλογα με το πως ο ίδιος θα ερμηνεύσει τις πολλές επίμαχες φάσεις.