Ο απόηχος του ορισμού της ημερομηνίας της συνέχισης του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έφερε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει όλο αυτό να επηρεάσει ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΛ την Κυριακή.
Πάντα το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και το επόμενο είναι στο Τσίρειο για τους «πράσινους».
Η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πρέπει να είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο θα  σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη.
Η προετοιμασία μπήκε στην τελική ευθεία. Απομένει μια προπόνηση για την ολοκλήρωση της και θα είναι έκπληξη αν ο Χένινγκ Μπεργκ αλλάξει κάτι σε σχέση με την 11άδα που άρχισε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λανγκ και Χούμποτσαν, δεξιά ο Σέχου και αριστερά ο Λέζιακς. Γκόμεθ και Ντίσκερουντ θα κινούνται στη μεσαία γραμμή, στα άκρα θα παίξουν Λοίζου και Τζιωνής, με τον Παπουλή να πλαισιώνει τον Τσέποβιτς.
Επιπλέον επιλογή στα χέρια του Μπεργκ θα είναι ο Μπασιρού που είναι και ο μοναδικός από αυτούς που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα που μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Χρίστος Χρίστου