Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για την απόφαση που λήφθηκε για τον Νίκα Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Λύνουν τη συνεργασία τους Ανόρθωση – Κατσαράβα!

«Το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε απίστευτες καταστάσεις. Ως ένα βαθμό κατανοητό ίσως όμως και υπερβολικό, όμως δεν μπορούσε η διοίκηση να μην πάρει αποφάσεις. Με ψυχραιμία και αφού άκουσε τις θέσεις του ποδοσφαιριστή και αρχίζει μια διαδικασία τώρα για να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση για όλες τις πλευρές. Τις ευαισθησίες και ανησυχίες του κόσμου δεν μπορούσε η διοίκηση να μην τις αφουγκράζεται. Δεν είναι κάτι το οποίο αξίζει να σχολιάσουμε περισσότερο», είπε σχετικά με αυτό ενώ για την πορεία στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας πρόσθεσε:
«Η ομάδα δείχνει να ανεβαίνει, να συνέρχεται και έχει σημασία ότι η βαθμολογική απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω, καλύπτεται. Φυσικά αυτό θα φανεί στην πράξη και τον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι στα δικά μας πόδια, έχουμε τρεις ομάδες από πάνω μας και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Όπως δεν τα παρατήσαμε στα άσχημα αποτελέσματα, δεν θα τα παρατήσουμε ούτε τώρα που η ομάδα έχει βελτιώσει τους τομείς του παιχνιδιού της όπου είχε πρόβλημα. Κοιτάμε το τι ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Άρη».
Για τον Κάσια: «Δεν υπήρχε οτιδήποτε ούτε και θα υπάρξει. Οι προτεραιότητες καθιστούν την ανάγκη για απόκτηση επιθετικού. Αναμένονται απαντήσεις για να έρθει κάποιος που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο προχωρημένο, περιμένουμε να είναι η πρώτη κίνηση με επιθετικό. Δεν είναι ένας παίκτης στα υπόψιν αλλά 2-3 περιπτώσεις».