Όπως ανακοινώθηκε στην ειδική εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Κύπρου που κέρδισαν το διεθνές βραβείο “FIFPRO Merit Award: Players Voice”, οι νικήτριες του βραβείου αποφάσισαν, μαζί με τον ΠΑ.Σ.Π. και με τη στήριξη της FIFPRO, να πραγματοποιήσουν καμπάνια προώθησης της ισότητας των φύλων στην κοινωνία, με σχετικό τηλεοπτικό φιλμάκι που θα ξεκινήσει να προβάλλετε στα ΜΜΕ τις επόμενες εβδομάδες.

Επίσης, οι ποδοσφαιρίστριες αποφάσισαν τη χρησιμοποίηση του επάθλου και στην αγορά φορητών κρεβατιών φυσιοθεραπείας με το λογότυπο της ισότητας, τα οποία θα προσφερθούν ως δώρο σε όλες τις ομάδες του Γυναικείου ποδοσφαίρου και στην Εθνική Γυναικών Κύπρου.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε παράδοση των κρεβατιών στις ομάδες της Ομόνοιας και της Λευκοθέας ενώ θα συνεχιστούν οι παραδόσεις τις επόμενες μέρες και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Η κίνηση αυτή των ποδοσφαιριστριών προς τις ομάδες τους είναι αξιέπαινη και τις συγχαίρουμε για την συνολική τους δράση στην προώθηση της ισότητας των φύλων όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά στην κοινωνία γενικότερα.