Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στην κάμερα της Cytavision πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν.
«Είναι μεγάλη μέρα για την Ανόρθωση και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αφήνουμε πίσω τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και συγκεντρωνόμαστε απόλυτα σε αυτό το παιχνίδι για να πετύχουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον πρώτο λόγο, παίζει στην έδρα του, τον βολεύουν δύο αποτελέσματα αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Είναι ιστορικό το παιχνίδι για την Ανόρθωση; «Είναι ιστορικό ναι. Είναι η δεύτερη φορά που η Ανόρθωση διεκδικεί πρόκριση από τους ομίλους σε επόμενη φάση και ελπίζω αυτή την φορά να μας χαμογελάσει η τύχη».
Τι θα πρέπει να κάνει η Ανόρθωση; «Να μην νιώσουμε κατωτερότητα, να παίξουμε ίσος προς ίσον και να διεκδικήσουμε πρόκριση».
Περιμένατε να φτάνατε σε αυτό το παιχνίδι και να διεκδικείτε πρόκριση; «Στερηθήκαμε στην έδρα μας σε αυτή την διοργάνωση. Αν δίναμε τα παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».