Ανακοίνωση από την  Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΠΟΕΠΑ.
Αναλυτικά:
Στις 17 Δεκέμβριου αρχίζει το Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΠΟΕΠΑ μέσα στα πλαίσια της προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος αλλά και της προετοιμασίας των Εθνικών μας ομάδων Νέων και Νεανιδων Κάτω των 21 (U21)και κάτω των 15 (U15).Στους αγώνες θα λάβουν μέρος εκτός από την Κύπρο, η Ελλάδα, Ιορδανία, Μάλτα, Ρουμάνια, Λίβανος και Αρμένια.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο ομαδικούς αγώνες των κατηγοριών U21 και U15 όσο και ατομικούς αγώνες των πιο πάνω Κατηγοριών.
Θα τηρηθούν αυστηρά τόσο τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας όσο και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ITTF για προστασία από τον Covid 19.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Adrian Simion θα προχωρήσει σε συγκρότηση των Εθνικών μας ομάδων έτσι ώστε να έχουμε την όσο το δυνατό καλύτερη μας Αντιπροσώπευση!!#
Εν όψει των μέτρων προστασίας από τον. Covid 19 οι Αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι You Tube της ΠΟΕΠΑ Cyprus Table Tennis Association you tube channel από το Facebook της Ομοσπονδίας Cyprus Table Tennis Association και από το Facebook Φίλοι της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Κύπρο!
Καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες και όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες μας!!