Η επίσκεψη του Ευγένιου Χαμπουλλά στην πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) φανερώνει ένα και μόνο πράγμα: ότι η διοίκηση είναι διατεθειμένη να στηρίξει στο μάξιμουμ τον Τιμούρ Κετσπάγια, να το δείξει στους ποδοσφαιριστές και ταυτοχρόνως να τους στείλει το μήνυμα ότι μεγάλες είναι και οι δικές τους ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Αυτό ακριβώς τους μετέφερε ο πρόεδρος της «κυρίας», τονίζοντάς τους πως ήρθε η ώρα να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να σταματήσει αυτή η αστάθεια που έχει κοστίσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Το ζητούμενο φυσικά είναι να προχωρήσουν από τα λόγια στις πράξεις. Όπως επίσης, εάν μπορούν κάποιοι να προχωρήσουν σ’ αυτές ακριβώς τις πράξεις, εάν έχουν τις δυνατότητες.
Το βέβαιο είναι πως με αυτή την κίνηση, η διοίκηση θέλησε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών, πως δεν θα πρέπει να… κρύβονται πίσω από ευθύνες άλλων (είτε του προπονητή είτε του οποιουδήποτε) και να βγουν μπροστά για να φέρουν την ομάδα ξανά στις ράγες των επιτυχιών.

Ανδρέας Βεντούρης