Δεν χαρακτηρίζεις ιδανική για την Ανόρθωση την κλήρωση της φάσης των «16» του κυπέλλου. Η Πάφος FC δεν είναι η αντίπαλος που θα ήθελε, αφού υπήρχαν ασφαλώς πιο βατοί αντίπαλοι.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η «κυρία» θα αντιμετωπίσει την παφιακή ομάδα, με στόχο να επαναλάβει το σκηνικό της πρόκρισης, με μοναδική διαφορά ότι πέρυσι οι δυο τους τα είπαν σε μονό παιχνίδι κι όχι σε διπλά, όπως θα συμβεί φέτος.
Η Πάφος FC ωστόσο δεν βρίσκεται καθόλου στο μυαλό των ανθρώπων της Ανόρθωσης, παρά μόνο ο Εθνικός. Το επικείμενο παιχνίδι στο Δασάκι δεν θα ‘ναι σε καμία περίπτωση εύκολο, κάτι που αναγνωρίζεται απ’ όλους στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετράει δύο επιστροφές. Ο Ρισβάνης εξέτισε την ποινή του και ο Αντωνιάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, άρα λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να προκύψει αλλαγή στην άμυνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα.
Είναι ερωτηματικό αν ο Γεωργιανός τεχνικός επαναφέρει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην ενδεκάδα και σε ποια θέση. Αν δηλαδή θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και θα μείνει έξω ο Κατσαράβα, ή στη μεσαία γραμμή ως επιτελικός και να αφήσει εκτός τον Πόποβιτς.

Ανδρέας Βεντούρης