Να το ‘λεγες μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, όταν είχε σκοράρει οκτώ τέρματα, ότι ο Ιβάν Τρισκόφσκι θα έμενε «άσφαιρος» για τις επόμενες έξι, δύσκολα θα γινόσουν πιστευτός!
Είναι όμως η πραγματικότητα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σκόραρε για τελευταία φορά στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 25 Οκτωβρίου κι από τότε… σίγησε, αφού κόντρα σε Εθνικό, Άρη, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Δόξα κι Ομόνοια δεν κατέγραψε τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
Ο Νταβίντ Καταλά δήλωσε πως δεν ανησυχεί και είναι βέβαιος ότι σύντομα ο Ιβάν θα ξαναβρεί το δρόμο προς τα δίχτυα. Η αλήθεια είναι πως ο «Τρίσκο» σε κάποια από τα προαναφερθέντα παιχνίδια έμεινε πίσω από πλευράς απόδοσης, σε άλλα ήταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει.
Η αλήθεια είναι πως είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό το… μπλοκάρισμα του αρχηγού. Υπάρχει η βεβαιότητα από τους πλείστους ότι… πού θα πάει, θα βρει ξανά τον γνώριμό του δρόμο. Τι καλύτερο για την ΑΕΚ από το να συνδυαστεί το «unblock» του Τρισκόφσκι στον αγώνα με την Πάφος FC με τη νίκη και τη μοναξιά της κορυφής!

Ανδρέας Βεντούρης