Την μοναξιά της κορυφής για να κάνει τα καλύτερα Χριστούγεννα θέλει η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Δευτέρας στην «Αρένα» κόντρα στην Πάφος FC (19:00 Primetel 1/Live balla.com.cy) και ο στόχος της επιστροφής στις νίκες είναι αδιαπραγμα΄τευτος για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία να ξεφύγει δύο βαθμούς από τον Απόλλωνα και να ανοίξει και την διαφορά από την Ομόνοια.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα. Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκαρσία και Εγγλέζου και στον τιμωρημένο Μάμα.
Την θέση του νεαρού μέσου που ήταν βασικός κόντρα στην Ομόνοια θα την πάρει ο Άμπραχαμ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γκουστάβο στην μεσαία γραμμή.
Οι υπόλοιποι εννιά αναμένεται να είναι ο Τούμπας κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της οι Τάντι και Ροσάλες και στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς.
Στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Ακοράν και Γκιούτσο και στην κορυφή οι Τρισκόφσκι και Ντάρμπισάιαρ.
Αν ο Καταλα προχωρήσει και σε δεύτερη αλλαγή στην 11άδα πέραν της αντικατάστασης του Μάμα με τον Άμπραχαμ, αυτή θα αφορά τα άκρα της επίθεσης.

 Χρίστος Χρίστου