Ο Μάριο Χεζόνια δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κροάτης έκανε αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε αναφέροντας πως ένα μεγάλο όνειρό του έγινε πραγματικότητα στα γενέθλιά του όταν και έλαβε τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό.
Μέσα από την ανάρτησή του δεν παρέλειψε να πει “ευχαριστώ” και στην Ούνικς Καζάν από την οποία έλαβε αγάπη και εμπιστοσύνη ενώ έδωσε ευχές και για τη νέα χρονιά.
«Για τα γενέθλιά μου πέρσι πήρα τα νέα που άλλαξαν την ζωή μου για πάντα καθώς έλαβα τηλεφώνημα από την ομάδα των ονείρων που είχα από μικρός, τον Παναθηναϊκό και ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Στην ΑΘήνα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ό,τι κάνατε για εμένα και ελπίζω να σας δω σύντομα. Τρέλα με την πράσινη φανέλα, ΠΑΟ. ΜΟΝΟ! GATE 13.
Η Ρωσία και το Καζάν δεν έχουν υπάρξει τίποτα λιγότερο από καλοί σε εμένα. Αγαπώ να είμαι γύρω από ένα τόσο καλό γκρουπ ανθρώπων, παικτών και προπονητών και η δουλειά μας με τη συνεχή βελτίωσή μας φαίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς. Ευχαριστώ την Ούνικς, τον προπονητή, το σταφ, τους παίκτες και τους φανς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι να τους ανταμείψω το 2022».