Το… καλό νέο στην Ανόρθωση είναι ότι προς το παρόν, παραμένει μόνο ένα το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της. Άπαντες φυσικά είναι σε εγρήγορση καθώς από τη μια μέρα στην άλλη τα δεδομένα αλλάζουν.
Ευχή όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι ο αριθμός να μην αυξηθεί, προκειμένου να μην προκύψουν άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη και πρώτα απ’ όλα να μην ταλαιπωρηθεί με την υγεία του κανείς ποδοσφαιριστής της.
Πέραν όμως από το θετικό κρούσμα, στην «κυρία» προκύπτουν και θετικά νέα. Η Ανόρθωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού Σόμα Νοβότνι, με τον οποίο έχει συμφωνήσει στο οικονομικό και απομένει να μείνει ελεύθερος από την Μπόχουμ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Απ’ εκεί και πέρα, δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα γίνει κίνηση και με δεύτερο επιθετικό, κάτι που προς το παρόν είναι απλά στη… σκέψη.
Πάντως, το (δεύτερο) θετικό είναι πως η αποχώρηση του Νίκα Κατσαράβα δεν άφησε απλά μία ακόμη θέση ανοικτή στο ρόστερ, αλλά κι ένα επιπλέον ποσό αφού δεν δόθηκε αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του.
Αν υπολογίσουμε πως ο μισθός του ανερχόταν στις 20.000 ευρώ μηνιαίως και το συμβόλαιό του έληγε τον Μάιο, τότε ουσιαστικά η Ανόρθωση γλίτωσε πέντε μηνιάτικα, δηλαδή ένα ποσό της τάξεως των 100.000…

Ανδρέας Βεντούρης