Ο Σόμα Νοβότνι, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τιμούρ Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης της Ανόρθωσης (Διαβάστε ΕΔΩ). Ο 27χρονος Ούγγρος που ακόμη δεν έχει πάρει όσες ευκαιρίες θα ήθελε στην Μπουντεσλίγκα, είναι ο νούμερο ένα στόχος, με την περίπτωσή του όμως να χαρακτηρίζεται δύσκολη. Και λόγω οικονομικού, αλλά και το ότι αγωνίζεται στην κορυφαία Λίγκα της Γερμανίας που θεωρεί ότι είναι ένα σκαλοπάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στην Εθνική ομάδα.
«Προφανώς και κάθε παίκτης θέλει να είναι στην Εθνική ομάδα. Εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση όμως συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις μου με την Μπόχουμ. Αν μπορέσω να σταθώ αντάξια στην Μπουντεσλίγκα θεωρώ πως θα υπάρχει και μία ευκαιρία και για μένα», είπε για αυτό σε δηλώσεις του ο Μαγυάρος (Διαβάστε ΕΔΩ).
Πάντως όπως ανέφερε ο ίδιος σε αυτή την συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές ημέρες (20 Δεκεμβρίου) θα είναι ξεχωριστό το 2022 για τον ίδιο, αφού πρόκειται να… παντρευτεί!
Αγωνιστικά όμως ομιλούντες πλην το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Χόφενχαϊμ με κεφαλιά, δεν έχει τον χρόνο που επιθυμεί στην Γερμανία μιας και ο βασικός φορ είναι ο Σεμπάστιαν Πόλτερ. Αυτό, είναι ίσως που κάνει τον Μαγυάρο να σκέφτεται την αποχώρησή του…

Δείτε το γκολ που έβαλε φέτος στην Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Χόφενχαϊμ:

Φωτογράφηση του Νοβότνι με τη σύντροφό του για διαφημιστικούς λόγους:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rubint Rella (@rellarubint)

Κύπρος Εγγλέζος