Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για το ντέρμπι που έρχεται με το ΑΠΟΕΛ, τα αγωνιστικά δεδομένα και την εκτίμηση για την προσέλευση στο ΓΣΠ. Τι ανέφερε για τους Νταμπό και Ντιγκινί:
«Ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Δεν μας αποπροσανατολίζει η απουσία του ΑΠΟΕΛ στα ψηλά, που δεν είναι συνηθισμένη. Θα πάμε να επιδιώξουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι εκτός ο Κυριάκου, ο Μαλεκκίδης, ο Μαυρίας, ο Δημητρίου, θα ξεκαθαρίσει σήμερα των Αλμπάνη και Ίλιεφ. Περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή έχει ο Γιάνκα. Επιστρέφει και ο Κατελάρης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ήττα από τον Άρη έμεινε πίσω. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2021, σίγουρα τίποτα δεν κρίνει. Είναι στο τραπέζι όμως τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε».
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν ήμασταν γενικά σε καλή μέρα. Δούλεψε ο προπονητής με τους παίκτες αυτές τις ημέρες, γενικά πολλοί ποδοσφαιριστές τράβηξαν το κουπί λόγω των απουσιών. Ο Απόλλωνας είναι Απόλλωνας όμως, δεν μπορεί κανείς να τον ξεγράψει, θα παλέψουμε από κάθε άποψη επί ίσοις όροις κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο».
Για την προσέλευση του κόσμου στο ΓΣΠ: «Δεν υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Γύρω στους 500 θα έρθουν στη Λευκωσία. Επηρεάστηκαν αρκετά τα πράγματα όσο αφορά την προσέλευση με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στον κόσμο. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να παίξει για τον κόσμο του ο Απόλλωνας».
Για τη συλλογή τροφίμων από τους οργανωμένους: «Οι οργανωμένοι έχουν συλλέξει τρόφιμα και παιχνίδια λόγω των εορτών και θα υπάρχουν άνθρωποι στο οίκημά μας από τις 10 το πρωί για να τα μοιράσουν σε όσους τα έχουν ανάγκη».
Για τον Νταμπό: «Δεν έχει οποιαδήποτε οριστική εξέλιξη. Όταν προκύψουν θετικές εξελίξεις θα προχωρήσουμε σε επίσημες ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει ακόμη καμία θετική απάντηση».
Για το αν θα εγγραφεί ο Ντιγκινί τον Ιανουάριο: «Βεβαίως και θα εγγραφεί».
Για τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν: «Είναι θέματα που έχουν αποφασιστεί από τον κ. Τσόρνιγκερ και έχει δώσει την έκθεσή του. Εναπόκειται στους λειτουργούς του προγραμματισμού να ολοκληρώσουν τις εισηγήσεις του προπονητή».