Μία σπουδαία κίνηση από πλευράς των φίλων του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας φαίνεται να ετοιμάζεται εν όψει της επαναδιεξαγωγής του ντέρμπι την 26η Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εμπνευστή της ιδέας, Γιώργο Καμπούρη, στόχος του είναι κανένα παιδάκι φέτος να μην μείνει χωρίς αρκουδάκι, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Αυτή η προσπάθεια πάντως αγκαλιάστηκε και από το «Γκολ στη ζωή». Θυμίζουμε πως συμβαίνει κάθε χρόνο στα εντός έδρας παιχνίδια της Μπέτις, ενώ είχε συμβεί και πριν μερικές ημέρες στο ματς με τη Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά η ανάρτησή από τον Γιώργο Καμπούρη:
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
#itsMoreThanFootballcy
Όταν πρώτο είδα το πιο κάτω βιντεάκι, έκλεισα τα μάτια και το ονειρεύτηκα!
Ονειρεύτηκα να γίνεται στην Κύπρο, σε κάθε γήπεδο..
Πέρασε μπροστά μου όλη η διαδικασία: από το τρελό ρίξιμο του #πολουκκουθκιού στο γήπεδο, από το μάζεμα τους και τέλος.. σε αυτό το υπέροχο αμήχανο χαμόγελο που θα κάνει το κάθε παιδί, που ξαφνικά θα νιώσει πως κάπου, κάποιος, το σκέφτηκε.

Είναι τελευταίας στιγμής το ξέρω. Αλλά η δύναμη του διαδικτύου μπορεί να κάνει πολλά.
Στο ντέρμπι που έρχεται, στις 26 του μήνα, ας γίνει η αρχή!
Δεν ξέρω πόση οργάνωση χρειάζεται. Υπόσχομαι πως του χρόνου θα προγραμματιστεί σε όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, σάλας etc.
Θα προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία με τις συγκεκριμένες ομάδες, οργανωμένους οπαδούς, με το ΓΣΠ και διάφορες Παγκύπριες Εθελοντικές Οργανώσεις.
Όποιος το οραματίζεται και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μου!
Γιώργος
99 954607
υ.γ. για την ιστορία και ενημέρωση: Πολλές ομάδες στο εξωτερικό, το έχουν καθιερώσει και κάθε χρόνο, με αυτό τον μαγικό τρόπο, μαζεύονται μικρά παιχνίδια και δίνονται σε παιδάκια που δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς. Το κάθε λούτρινο αρκουδάκι που θα μαζευτεί, θα διατεθεί σε εθελοντικές οργανώσεις και σε κάθε παιδάκι που δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ένα δωράκι αυτά τα Χριστούγεννα.
APOEL Athletic Football Club – ΑΠΟΕΛ APOEL FC OMONOIA FC APOEL Ultras 1979 – official Gate 9 (Official)