Η… αντεπίθεση για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, μπορεί και πρέπει να αρχίσει από σήμερα. Η βαρωσιώτικη ομάδα μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, μπορεί να μειώσει την απόσταση από τις προπορευόμενες ομάδες αλλά και να πιάσει στους 16 βαθμούς Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ, εάν και εφόσον παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και ουσιαστική απέναντι στην Δόξα.
Αυτός είναι ο μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση την Ανόρθωση, όμως «χτίζοντας» ένα νικηφόρο σερί, μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Και μετά την εμφάνιση που είχε στη Σερβία, έχει αποδείξει πως μπορεί να το πράξει, περισσότερο στον ίδιο της τον εαυτό.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα έγιναν γνωστά με την ανακοίνωση της αποστολής όπου δεν πρόλαβε να είναι διαθέσιμος ο Μάριος Αντωνιάδης μετά το χτύπημα που είχε στο Βελιγράδι. Έτσι, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Αραγιούρι, αφού απουσιάζει και ο Ρισβάνης λόγω τιμωρίας, αναμένεται να πάρει ο Κορρέα.
Αυτή θεωρείται η δεδομένη αλλαγή στην 11άδα σε σχέση με το ματς στο Βελιγράδι με τη θέση στον «άσο» να παίζεται μεταξύ Τζουρ και Λόρια. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί επίσης και ο Πόποβιτς αντί του Ιωάννου. Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφτούν από τους Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Χουσμπάουερ, Αρτυματά, Λάζαρο, Ουάρντα και Ντέλετιτς.

Κύπρος Εγγλέζος