Στην ΑΕΛ υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να βελτιωθούν το επόμενο διάστημα, εξ’ ου και ο νέος προπονητής έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα θέλουν να βελτιωθεί, ή καλύτερα να επιλυθεί, είναι και το γκολ. Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν μείνει για έξι παιχνίδια χωρίς γκολ και μοιραία και χωρίς νίκη.
Φαίνεται επίσης πως υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθηση όταν επιτίθεται και αυτό αντανακλά και στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται. Σαφώς και με τον νέο προπονητή, γίνεται μία νέα προσπάθεια γι’ αυτό και όλα όσα αρνητικά συνέβησαν μέχρι σήμερα ανήκουν στο παρελθόν.
Είναι πολύ σημαντικό για τον κύριο Παντελίδη να νοιώσει ότι έχει τον απαιτούμενο χρόνο να δουλέψει αλλά και να στηριχθεί και από τους φιλάθλους και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Στα αγωνιστικά ο Πέλε επιστρέφει από την τιμωρία του ναι τίθεται στην διάθεση του προπονητή του. Οι υπόλοιποι Μαζάν, Τόρες, Έουλερ και Ριέρα δεν προπονήθηκαν και παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Μάϊντεβατς που συμπλήρωσε κάρτες θα μείνει εκτός με Απόλλωνα.

Αριστείδου Μιχαήλ