Με αφορμή τις δηλώσεις που φέρεται ότι έγιναν από το Βουγιαντίν Σάβιτς σε ΜΜΕ στη Σλοβενία, ότι του έγινε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας, καθώς και τις μεταγραφές Ιανουαρίου που επίσης βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα κάποια ονόματα έχουν ήδη γραφτεί, η θέση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, είναι η εξής.
Δεν έγινε καμία συνάντηση και με κανένα ποδοσφαιριστή και ούτε υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο στο πλάνο.
Ούτε επίσης έχει μπει ακόμα στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης Ιανουαρίου, παρόλο ότι έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα δουν αυτά τα θέματα, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων Δεκεμβρίου.
Άλλωστε, πρέπει να προκύψουν τα ανάλογα αποτελέσματα στους επόμενους τρεις αγώνες με Ολυμπιακό-ΑπόλλωνΟμόνοια, ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις μεταγραφές.
Η σκέψη όλων, είναι στο αγωνιστικό μέρος και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να αντιδράσουν θετικά στις επόμενες υποχρεώσεις. Αλλιώς θα είναι τα δεδομένα αν η ομάδα καταφέρει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και διαφορετικά θα είναι αν αποτύχει να έχει τα ποθητά αποτελέσματα.
Απλά, για το μεταγραφικό πλάνο Ιανουαρίου, ισχύει η πληροφορία για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (βλέπε αντί του Σάντος) και για τις υπόλοιπες κινήσεις όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη βαθμολογία της ομάδας και ενδεχομένως από κάποιες άλλες εξελίξεις, όπως π.χ η πιθανή αποχώρηση παικτών για να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ.
Θυμίζουμε ότι από την στιγμή που επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το υφιστάμενο ρόστερ είναι γεμάτο (πλην ενός γρήγορου κεντρικού αμυντικού) και ήδη επέστρεψε στον αγώνα με την Πάφος FC, ο Σταύρος Γαβριήλ ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, ενώ μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης, ο οποίος μπορεί με τη σειρά του να δώσει λύση στο δεξιό άκρο της άμυνας.