Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μετά τη σημαντική νίκη επί του Εθνικού, την πορεία της ομάδας, τους τραυματισμούς και τη συνέχεια.
«Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ταξιδέψαμε αποδεκατισμένοι στο Δασάκι, είχαμε και το πρόβλημα με τον Νταμπό. Το γκολ του Ουέλινγκτον μας λύτρωσε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Είναι μία πολύτιμη νίκη. Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέα αγωνιστική φιλοσοφία και με αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα. Δείχνει συνέπεια, κάτι που είναι προϊόν του χαρακτήρα της ομάδας, που προσπαθεί να επιβάλλεται στον αντίπαλο. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες που έπαιξαν που δεν είχαν αρκετό χρόνο . Ήταν ένα πλάνο ανάγκης. Σίγουρα θα έχουμε επιστροφές με τον Άρη. Θα είναι έτοιμος ο Νταμπό, θα είναι ο Κατελάρης και ο Ρομπέρζ, θα δούμε τι θα γίνει με τον Γιάνγκα».
Για το αν θα είναι έτοιμοι κι άλλοι ποδοσφαιριστές στο ματς με τον Άρη: «Υπάρχει καθημερινή αξιολόγηση. Θα παρακολουθούνται από τον κ. Κακαβελάκη. Γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστές για να τον παραδώσει στην ομάδα. Θα έχουμε επαναξιολόγηση την Πέμπτη».
Για την ενίσχυση: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία μεταγραφικής συζήτησης».
Για τον Ουέλινγκτον: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα τα πάει περίφημα. Δεν άρχισε καλά το πρωτάθλημα και επηρέασε την ψυχολογία του. Χθες ήταν αλάνθαστος, το ποδόσφαιρο του έδωσε την ευκαιρία να εξιλεωθεί και αυτό έγινε».
Για τον Άρη: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Θα είναι αντάξιος αντίπαλος. Έχει κάνει βήματα προόδου σαν ομάδα και περιμένουμε μία κατάμεστη Κυριακή. Παίζουμε Κυριακή μετά από καιρό και περιμένουμε πολλές χιλιάδες κόσμο. Ο Άρης σίγουρα είναι ποιοτικός αντίπαλος. Αντιλαμβάνεστε όμως πως η κάθε ομάδα και κυρίως εμείς θέλουμε να νικήσουμε».
Για τον Σάλαϊ: «Αυτό το θέμα το παρακολουθεί διακριτικά ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης».