Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός της ΠΑΕΕΚ Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο balla.com.cy για το σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο ανάμεσα σε Δόξα και ΑΕΚ, έχρισε ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα της Λάρνακας και μάλιστα την χαρακτήρισε σαν την επικρατέστερη για την κατάκτηση του τίτλου.
«Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι παίζει εκτός έδρας. Αυτό για την ομάδα της Λάρνακας δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λέει η παρουσία της ομάδας αυτής μέσα στο γήπεδο. Βέβαια επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο και επειδή η Δόξα παίζει στην έδρα της δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Υπάρχει φαβορί ξεκάθαρο αλλά πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο».
Πως είδες την ΑΕΚ στο μεταξύ σας παιχνίδι; «Εκείνο το παιχνίδι το παλέψαμε μέχρι ενός σημείου και είχαμε και μεγάλη ευκαιρία για να μπούμε ξανά στο ματς. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει ισορροπία και ποιότητα σ όλες τις γραμμές. Και ατομικά οι ποδοσφαιριστές της είναι εξαιρετική και ομαδικά βγάζει πολύ καλή εικόνα».
Μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο; «Και βέβαια μπορεί. Με τα όσα είδα μέχρι τώρα, προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι η επικρατέστερη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».