Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι σε Ολυμπιακό, Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ. «Κολλημένη» στους 13 βαθμούς, στην 8η θέση με… κίνδυνο να πάει και πιο κάτω. Το ρεκόρ στον φετινό μαραθώνιο σε 11 αγωνιστικές για μία ομάδα που έθεσε στόχους πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες και με το αποτέλεσμα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, φαίνεται ότι ο πρώτος στόχος χάνεται για τα καλά.
Διότι τα ματς που είχε ενώπιον της η βαρωσιώτικη ομάδα, θα έπρεπε να τα κερδίσει πάση θυσία. Και αρχίζοντας με το αριστερό, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, είναι ευκόλως αντιληπτό το τι μπορεί να ακολουθήσει.
Χρονικά όμως, ακολουθεί το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όπου παίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν ξέρουμε όμως πως αυτή η ομάδα μπορεί να αλλάξει την εικόνα της και να πάει στη Σερβία να τη διεκδικήσει. Βέβαια ποδόσφαιρο είναι αυτό όμως αμυντικά παραπαίει, το ένα αμυντικό λάθος μετά το άλλο, θαύματα δεν γίνονται, ούτε και με αλλαγές στην 11άδα (βλ. Αντωνιάδης αντί του Αραγιούρι). Η ομάδα δεν μπορεί να μαρκάρει, ενώ και ο Τιμούρ Κετσπάγια ρωτήθηκε για το γεγονός πως ίσως να γίνεται «επιλογή παιχνιδιών» από κάποιους… Το απέφυγε, αλλά για την εικόνα που παρουσιάζει στον φετινό μαραθώνιο, φέρει και αυτός ευθύνη. Το τι θα κάνει την Πέμπτη είναι ένα, το πρωτάθλημα όμως είναι άλλο. Πάει και πιο κάτω;

Κύπρος Εγγλέζος