Πολύ σημαντικές τοποθετήσεις από τον προπονητή της ΠΑΕΕΚ Μάκη Σεργίδη, μετά την αναμέτρηση με την Ανόρθωση και την μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα της Κερύνειας. Ο Κύπριος τεχνικός άφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο για αποχώρηση, αν δεν ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μπήκαμε με αρκετή ένταση για να δείξουμε πράγματα από την ταυτότητα μας, θέλαμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε κόντρα στην Ανόρθωση σε αυτή την καυτή έδρα, είμαι ευχαριστημένος γιατί ήρθε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για μας. Είναι μεγάλη στιγμή για την ΠΑΕΕΚ, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, το ξέρουμε και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα, συζήτησα με τον πρόεδρο, τα παιδιά ξέρουν τις αποφάσεις μου, θα περιμένω μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, θέλουμε να παλέψουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α’ κατηγορία, αυτό θα γίνει μόνο αν έχουμε στόχους και αυτό θα συμβεί με ενίσχυση. είναι σημαντικό να το κάνουμε αυτό, είναι μακριά η περίοδος και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι…»
-«Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ, θέλω να συνεχίσω και εύχομαι να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί. έχω δώσει πολλά στην ΠΑΕΕΚ και έχω πάρει πολλά. Κάθε βδομάδα η δουλειά μας γίνεται πολύ δύσκολη. Τρία άτομα προσπαθούν να κάνουν τα πάντα στην ομάδα».
Για τις νίκες που πέτυχε και ειδικά αυτή με την Ανόρθωση. «Είναι μια μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση και σπουδαίος προπονητής ο Τιμούρ, να συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να είμαστε μαζί…».