Από δεύτερος επιθετικός και δεξιός ακραίος επιθετικός στην ΕΝΠ, αλλάζει ο ρόλος του στην 11άδα του ΑΠΟΕΛ.
Ο Δημήτρης Θεοδώρου στο 3-5-2 καλύπτει όλη τη δεξιά γραμμή σε ρόλο φουλ μπακ. Εκεί τον χρησιμοποιεί ο Σωφρόνης , όταν είναι στην 11άδα.
Από την άλλη ο Ισάμ Τσεπάκ, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά δεξιά στην άμυνα, δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του.
Ο Μαροκινός, έπαιξε για τελευταία φορά στην 7η αγωνιστική με τον Άρη στο Τσίρειο, αλλά έγινε αλλαγή νωρίς, λόγω τραυματισμού.
Οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τη θέση, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ και ο προπονητής αναμένεται να ζυγίσει τα δεδομένα της αντίπαλης ομάδας, προτού καταλήξει στην απόφαση.
Ο Θεοδώρου με την ταχύτητα που το διακρίνει, όχι όμως και με τα καλύτερα αμυντικά προσόντα ενώ ο Τσεπάκ με προσόντα τα οποία για την ώρα είναι αδιευκρίνιστα αφού δεν τα έχει δείξει στο γήπεδο.
Μία ομολογουμένως, δύσκολη επιλογή από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναπτύσσεται από τα άκρα είτε με τον Ακοράν είτε και με τον Εσπινόσα που διακρίνονται για την ταχύτητα τους και όχι μόνο