Σας ενημερώσαμε πριν για την απόφαση που λήφθηκε στην ΑΕΛ μετά τη συνάντηση που είχε ο Ντούσαν Κέρκεζ με τον Ανδρέα Σοφοκλέους (Διαβάστε ΕΔΩ). Στη συνάντηση όμως πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε και αναλύθηκε η μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και η ήττα από την ΑΕΚ.
Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή ότι η ΑΕΛ στο πέρασμα των χρόνων, έχει μάθει να πολεμά κόντρα σε κάθε δυσκολία, και αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θα έχει συνάντηση και με τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα  προβεί άμεσα σε κινήσεις τόσο εντός της ομάδας σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές, για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν με μεγαλύτερο πείσμα απ’ ότι έδειξαν και στον τελευταίο αγώνα, όπου έχασαν άδικα όπως πιστεύει.
Μάλιστα, ο Ανδρέας Σοφοκλέους προσανατολίζεται να προβεί σε ενέργειες και εκτός της ομάδας σε πιο ενδοοικογενειακό επίπεδο, διότι η ομάδα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ σήμερα, ένα θερμό αγκάλιασμα και αγνή βοήθεια.
Επίσης ο Ανδρέας Σοφοκλέους διαβεβαίωσε ότι λεπτομέρειες σαν αυτές που είδαμε να καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ίσως και την τύχη του χθεσινού αγώνα, κάτι που έγινε και σε άλλα φετινά παιχνίδια, δεν θα συνεχίσουν να είναι κόντρα στην προσπάθεια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΛ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Κέρκεζ!