Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Μπέργκαμο χάρη στο γκολ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις το αγώνα, σε ένα βράδυ που οι παίκτες του Σόλσκιερ δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με την εμφάνισή τους.
Ένας από αυτούς που δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Πολ Πογκμπά, με το Γάλλο μέσο να δέχεται έντονη κριτική από τον Πολ Σκόουλς για την αντιμετώπιση του αγώνα.
«Ο Πογκμπά χρειάζεται κάποιον από πάνω του όλη τη ώρα. Κάποιον που να τον σέβεται απόλυτα, έναν έμπειρο παίκτη. Πόσο χρονών είναι; 28; Είναι ένας παίκτης έμπειρος αλλά είναι ένας από την ομάδα παικτών που ακόμη και στα 35 του θα είναι ο ίδιος. Πάντα κάνει ηλίθια πράγματα με την μπάλα και βλ@@ίες, που τον αποτρέπουν από το να δείξει το πόσο δυνατός και ικανός είναι. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Πολ είναι η συγκέντρωσή του. Είναι στον κόσμο του ορισμένες στιγμές. Σκεφτείτε την Γιουβέντους στην οποία έπαιζε και το πόσο μεγάλη εμπειρία υπήρχε δίπλα του. Πίρλο, Κιελίνι, Μπουφόν κι ένας επιθετικός προπονητής. Θα χρειάζεται τέτοια αντιμετώπιση ακόμη και στα 35 του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» στο «BT Sport».