Ακόμα και με μία προπόνηση στα πόδια τους, ο Σέχου και Μπασιρού, θα είναι στην 11άδα του αγώνα με τον Άρη Λεμεσού.
Ο Χένινγκ Μπεργκ, θα περιμένει τους δύο ποδοσφαιριστές την Παρασκευή στο «Ηλίας Πούλλος», έχοντας τους όμως στο πλάνο του αφού τους θεωρεί απαραίτητους για να ενισχύσουν την Ομόνοια και να την οδηγήσουν με τους άλλους ποδοσφαιριστές στη νίκη.
Συνήθως, ο Νορβηγός κόουτς, όταν η ομάδα του τον ικανοποιήσει στον προηγούμενο αγώνα, δεν την αλλάζει και αυτό ενδεχομένως να κάνει στον Κυριακάτικο αγώνα.
Η μόνη διαφοροποίησή, θα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα με τον Ουζόχο να διεκδικεί τη θέση, αντί του Παναγή.
Λόγω του ότι, ακολουθεί ο ευρωπαϊκός αγώνας, την ερχόμενη Πέμπτη με την Καραμπάχ (19:45) εκτός έδρας, θεωρείται σίγουρο το rotation από τον προπονητή και μάλιστα σε σημείο που είναι πιθανόν να ετοιμάσει δύο διαφορετικές 11άδες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αφού μετά την Καραμπάχ, ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Εκτός απροόπτου, η πιθανή 11άδα με τον Άρη θα αποτελείται από τους, Ουζόχο,Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Ο αγώνας της Κυριακής αρχίζει στις 17:00 και προσφέρεται για μαζική παρουσία των φιλάθλων, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να «κολλήσει» 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα