Την πεποίθησή του ότι η φετινή ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε στην ιστοσελίδα μας ο Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος δεν δίστασε να αναφέρει τις θέσεις στις οποίες κατά την άποψή του, θα χρειαστεί ενίσχυση τον Ιανουάριο.
«Είναι η πιο καλή ομάδα σε αγωνιστικό, τακτικό επίπεδο και αποτελεσματικότητα. Βλέπουμε μια ομάδα που έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, είδαμε και με τον Εθνικό ότι οι αλλαγές έφεραν τη νίκη. Είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια. Μπορεί για το κάτι περισσότερο κι εννοώ τον τίτλο.
Βάσει της εικόνας που έχουμε, ναι, πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 1-2 θέσεις που θέλει κι αυτή ενίσχυση, θα χρειαστεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου. Νομίζω ότι ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, πλην του Τρισκόφσκι, είναι ο Μάμας. Της έλειψε στον αγώνα με τον Εθνικό. Ίσως και στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τούμπας κάνει φανταστική χρονιά, ίσως να χρειαστεί ακόμη μία επιλογή διότι ο Μαρτίνεθ δεν είχε πείσει, προ του τραυματισμού του».

Ανδρέας Βεντούρης