Στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε», Μιχάλης Παπαγεωργίου και Κώστας Μαλέκος συζήτησαν εκ νέου για την μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
«Ο Απόλλωνας πολύ δύσκολα θα πέσει από την κορυφή. Στο παρόν στάδιο ο αντίπαλος του είναι η ΑΕΚ χωρίς να σημαίνει ότι οι άλλες που έρχονται από πίσω δεν θα παίξουν για την 2η θέση. Για την 1η θέση μόνο από μόνος του μπορεί να μπει σε περιπέτειες ο Απόλλωνας. Με το ρόστερ που έχει και την πορεία του, αν διαχειριστεί σωστά τα πράγματα δύσκολα θα τον κατεβάσουν από την 1η θέση» είπε ο Κώστας Μαλέκος.
Στο ερώτημα του Μιχάλη Παπαγεωργίου αν μόνο την ΑΕΚ βλέπει να μπορεί να κατεβάσει τον Απόλλωνα από την κορυφή, απάντησε: «Δεν βλέπω άλλη, λόγω βαθμολογίας. Είδαμε το ΑΕΚΑΠΟΕΛ και πόσο σπουδαία ομάδα είναι η ΑΕΚ αλλά δεν είναι ούτε ΑΠΟΕΛ, ούτε Ομόνοια, ούτε Ανόρθωση σε εκτόπισμα και βάρος ομάδας».
Στην συνέχεια ο Μιχάλης Παπαγεωργίου πρόσθεσε: «Γιατί να πούμε ότι ο Απόλλωνας πρέπει να θέλει για να χάσει το πρωτάθλημα όταν βλέπουμε διάρκεια πολύ καλής απόδοσης από την ΑΕΚ και μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις και δεν μιλώ μόνο για το α’ ημίχρονο με το ΑΠΟΕΛ. Έκανε και άλλα πολύ καλά παιχνίδια. Και με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν πολύ καλή».
Σε ερώτημα του Μιχάλη Παπαγεωργίου τι καλύτερο βλέπει στον Απόλλωνα σε σχέση με την ΑΕΚ εκτός από την βαθμολογική διαφορά τους, ο Κώστας Μαλέκος απάντησε:  «Δεν έθελξε ο Απόλλωνας αλλά έχει καλό ρόστερ. Έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά μας μέχρι τα πλέι οφ. Είναι στα πόδια του Απόλλωνα. Με κάθε ομάδα που παίζει αν κερδίζει θα ερχόμαστε εδώ να λέμε ότι δεν τον προλαβαίνει. Όποιαν κερδίσει την βγάζει εκτός. Αν έρθει και χάσει από την Ανόρθωση και χάσει και από το ΑΠΟΕΛ και από την Ομόνοια, τότε δεν θέλει το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό λέω ότι είναι στα πόδια του».