Η κατά πολλούς μεταγραφή-υπέρβαση του καλοκαιριού, μεγαλύτερη και από εκείνες των Οκριασβίλι-Κβιλιτάια, ήταν για το ΑΠΟΕΛ, εκείνη του Άντον Μάγκλιτσα.
Όταν στις 4 Αυγούστου, ανακοινώθηκε επίσημα ο Κροάτης φορ με τη συμφωνία να είναι διάρκειας δύο χρόνων, έγινε…πάταγος στις τάξεις των φιλάθλων.
Η ένταξη του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, συνοδεύθηκε μόνο από θετικά σχόλια και όλοι περίμεναν, πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει πανίσχυρη η επιθετική γραμμή με τους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα.
Τρεις μήνες μετά, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Κυριολεκτικά, είναι τυπική η παρουσία του στην ομάδα. Προφανώς, του κόστισε η αδράνεια αρκετών μηνών, αφού είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο όταν ήταν στην Κάισερισπορ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ
Έκανε ντεμπούτο στη 2η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στις 13 Σεπτεμβρίου όταν μπήκε σαν αλλαγή του Οκριασβίλι στο 36΄.
Η συνέχεια όμως, καθόλου καλή. Απλά καταγράφει τέσσερις συμμετοχές σε 9 αγωνιστικές εκ των οποίων οι δύο στην 11άδα με την ΠΑΕΕΚ και τον Άρη. Συνολικά 224 λεπτά χωρίς να σκοράρει και έχοντας στο παθητικό, το χαμένο πέναλτι με την ΠΑΕΕΚ.
Γενικά, ο Κροάτης δυσκολεύεται να επανέλθει και χωρίς προετοιμασία στα πόδια του, υποφέρει και από τραυματισμούς, όπως συμβαίνει εδώ και τρεις σχεδόν βδομάδες όπου είναι νοκ άουτ.
Το τελευταίο του παιχνίδι, ήταν με τον Άρη στις 24 Οκτωβρίου και πλέον το ζητούμενο, είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.