Η Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και μαζί της επέστρεψαν και τα ντέρμπι. Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να υποδεχτεί απόψε (20/11, 19:30) τη φορμαρισμένη Άρσεναλ, στην αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία των αγώνων του Σαββάτου στη 12η αγωνιστική.
Το Άνφιλντ αναμένεται γεμάτο και η ατμόσφαιρα καυτή, βοηθώντας για ακόμη μία φορά τον Γιούργεν Κλοπ και τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες». Συνολικά αυτή θα είναι η 7η αναμέτρηση του Γερμανού τεχνικού απέναντι στην Άρσεναλ αγνοώντας την ήττα σε κάθε μία από τις προηγούμενες. Ο Κλοπ μετράει 5 νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Βόρειο Λονδίνου και μάλιστα σε κάθε μία από τις 6 αναμετρήσεις, οι «ρεντς» έχουν σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ.
Συνολικά τα ντέρμπι στο Άνφιλντ, από την ώρα που ο Κλοπ κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, έχουν δει τη Λίβερπουλ να σκοράρει 21 γκολ, τα τριπλάσια από αυτά των «κανονιέρηδων» που σε 6 αναμετρήσεις έχουν παραβιάσει την αντίπαλη εστία μόλις 7 φορές.
Ωστόσο, απόψε ο καυτός Σαλάχ και η παρέα του θα βρει απέναντί της τον φορμαρισμένο Άαρον Ράμσντεϊλ που τη φετινή σεζόν δεν έχει δεχτεί σε κανένα παιχνίδι περισσότερα από 2 γκολ και εμπνέει σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ της Άρσεναλ.