Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και τη συνέχεια μίλησε στον Super Sport 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το ματς: «Αφήνει πικρή γεύση. Κάναμε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο. Ίσως ήταν το καλύτερο που είδαμε φέτος από την ομάδα μας αλλά και γενικότερα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κυριαρχήσαμε, βγάλαμε πολλές φάσεις. Κατέγραψα οκτώ φάσεις αλλά δεν σκοράραμε. Δεν αφήσαμε το ΑΠΟΕΛ να πάρει ανάσα και δεν το λέω για να υποτιμήσω τον αντίπαλο. Ήταν αδύνατον για μας να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Ήταν πιο ισορροπημένο. Σε άλλα παιχνίδια δώσαμε λιγότερα και πήραμε τη νίκη, χθες δώσαμε τα πάντα και πήραμε ένα βαθμό. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε για μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το κρύβω πως όσο περνούσε η ώρα σκεφτόσουν να μην ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά θετικά από το παιχνίδι. Φύγαμε γεμάτοι από την εμφάνιση κι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Για το νέο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Το πληγωμένο θηρίο είναι και πιο επικίνδυνο. Το ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα πιθανόν να δίνει επιπλέον κίνητρο στον αντίπαλό μας. Αλλά κι εμείς είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από τη νίκη, έχουμε κι εμείς μεγάλο κίνητρο. Εφόσον συνεχίσουμε σ’ αυτό το επίπεδο θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για τη διαιτησία: «Δεν θελήσαμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Μας στοίχισε η αναποτελεσματικότητά μας».