Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του, στον πάγκο της Τζένοα, ο Αντρέι Σεφτσένκο κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με τη Τζένοα να μένει στο 0-0 με την Ουντινέζε, στο Ούντινε, και να συμπληρώνει έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη, με 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για την Ουντινέζε, που μετράει μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν τον πάνω χέρι στα πρώτα 45 λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ετσι, αμφότερες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν ο ίδιος, με τη διαφορά ότι η Ουντινέζε πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδα, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε. Ετσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινγκ (46′ Σάμαρτζιτς), Σαμίρ, Μολίνα (55′ Πέρεζ), Γουάλας, Αρσλάν (56′ Μακένγκο), Ουντότζι, Περέιρα (15′ Πουσέτο), Ντεουλοφέου (85′ Σαξές), Μπέτο

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Μπιράγκι, Μασιέλο, Βάσκεθ, Σαμπέλι (58′ Τζιλιόνε), Στουράρο (90′ Τουρέ), Μπαντέλι (73′ Ερνάνι), Ροβέλα, Καμπιάσο, Μπιάνκι (73′ Πάντεφ), Εκουμπάν