Σπουδαίο διπλό για τη Γιουβέντους, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λάτσιο και βλέπει τετράδα. Και τα δύο γκολ της «Μεγάλης Κυρίας» από πέναλτι που χωρούν μεγάλη κουβέντα.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά ενώ στο 13’ τραυματίστηκε σοβαρά και ο Ντανίλο και το ματς διακόπηκε για 2 λεπτά. Τελικά στο 22ο λεπτό μετά από ένα τάκλιν του Κατάλντι στον Μοράτα, ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR, έδωσε πέναλτι και ο Μπονούτσι το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 41ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έβγαλε δεξιά στον Κουαδράδο και ο Κολομβιανός σέντραρε για τον Μοράτα αλλά εκείνος αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 44’ ο Λουίζ έβαλε σωτήρια προβολή σε σουτ του Κουλουσέβσκι κι έτσι η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στο 48ο λεπτό ο Ρέινα έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Κουλουσέβσκι ενώ στο 49’ μετά από κόρνερ, ο Μπονούτσι αστόχησε εξ επαφής.

Τελικά στο 81ο λεπτό ο Ρέινα έκανε πέναλτι στον Κιέζα και ο Μπονούτσι ευστόχησε κα πάλι για το 0-2 και στο 86’ ο Ρέινα είπε όχι σε πλασέ του Κεν από κοντά.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Φελίπε, Χισάι, Λατσάρι, Αλμπέρτο, Κατάλντι (84’ Μπάσιτς), Τζακάνι (65’ Μουρίκι), Κατάλντι, Σάβιτς, Άντερσον (75’ Μόρο), Πέδρο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο (15’ Κουλουσέβσκι), Μπονούτσι, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι, Ραμπιό, Κουαδράδο, Λοκατέλι (89’ Μπεντανκούρ), ΜακΚένι, Μοράτα (74’ Κεν), Κιέζα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ