Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην μεταγραφολογία και στο συμβόλαιο του Αρτυματά.
Για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ:
«Θα προετοιμαστούμε  στο διήμερο που απομένει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός έδειξε από πέρσι ότι άλλαξε επίπεδο. Αυτό το σεβόμαστε και το υπολογίζουμε αλλά πάμε στο ΓΣΠ με στόχο τους τρεις βαθμούς».
Βάζει δύσκολα ο Ολυμπιακός στην Ανόρθωση: «Μας έκανε την μεγάλη ζημιά στα πλέι οφ. Δεν ξέρω αν στον Ολυμπιακό το σκέφτονται σαν ρεβάνς του τελικού, για εμάς δεν είναι έτσι. Και για τον Ολυμπιακό και για εμάς, είναι ένα ματς, τίποτα περισσότερο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και ότι πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να νικήσουμε Ξέρουμε επίσης ότι μετά τις προηγούμενες δύο διακοπές κάναμε δύο ήττες εκτός έδρας και τώρα παίζουμε εκτός έδρας. Το έχουμε και αυτό στο μυαλό».
Σκέφτεστε επίσης και την 3η σερί νίκη: «Και την δεύτερη σερί την κάναμε για πρώτη φορά αλλά δεν λέει κάτι. Στην Ανόρθωση δεν μας γοητεύουν αυτά τα σερί αλλά πρέπει σιγά-σιγά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες».
Μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό; Μια ομάδα που νίκησε και Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ: «Για τις ομάδες που φιλοδοξούν να μπουν σφήνα όπως λέμε τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικό αυτό. Όταν θέλεις να αμφισβητήσεις τα φαβορί απέναντι τους πρέπει να το δείξεις και βγαίνει σε κίνητρο όλο αυτό. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα από αυτές τις παρουσίες σε αυτά τα ματς πήραν και μεταγραφές».
Για τον Αραγιούρι που σταμάτησε από την Εθνική ομάδα: «Ανακοίνωσαν στον κόσμο με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση τους. Είναι μέλος της πιο χρυσής γενιάς της ομάδας που έστειλαν την ομάδα στο EURO. Βέβαια η καριέρα του δεν έχει τελειώσεις, έχει πολλά πράγματα να κάνει με την ομάδα μας».
Για τα αγωνιστικά: «Για τον Νινούα, υπάρχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς που δεν έχει ξεπεραστεί και δεν θα είναι μαζί μας. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι στις προπονήσεις και ο προπονητής θα επιλέξει 23 από αυτούς για την αποστολή».
«Είναι μια μέρα και ώρα που βολεύει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είναι και μια περίοδος κατά την οποία ο κόσμος δείχνει την στήριξη του. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. Θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο μια ώρα πριν».

Για τα δημοσιεύματα για τον Μπακάκη και για κάποιες αποχωρήσεις από το ρόστερ όπως Λάφερτι και Μπουσουλάτζιτς: «Οι δύο ποδοσφαιριστές μας μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους. Υπολογίζονται κανονικά και τίποτα δεν υφίσταται. Οτιδήποτε αφορά τις μεταγραφές, δεν κρύψαμε ότι γίνεται αξιολόγηση ποδοσφαιριστών ώστε αν παραστεί ανάγκη να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στις προσθαφαιρέσεις. Δεν έχει προκύψει οτιδήποτε. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε μέχρι και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Άνοιξε νωρίς η μεταγραφολογία. Το καταλαβαίνω, υπάρχει έλλειψη θεμάτων. Οτιδήποτε γράφεται και λέγεται είναι υπερβολικά πρόωρο».
Για το θέμα της ανανέωση τους συμβολαίου του Αρτυματά: «Το θέμα των ανανεώσεων θα έρθει στην ώρα του. Στην περίπτωση του αρχηγού μας δεν μπορεί να λεχθεί κάτι. Δεν μπορούμε να δεχθούμε κρούση για ποδοσφαιριστή που δεν λήγει το συμβόλαιο του. Από τα δημοσιεύματα έμαθα κι εγώ ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Το θέμα το έχει υπόψιν η ομάδα και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην μείνει εκτεθειμένος ο σύλλογος με ποδοσφαιριστές που με βάση ποδοσφαιρικής αξιολόγησης πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα».