Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-1 και πλέον κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρουσίασε τα γνωστά αμυντικά της κενά ενώ έχασε και πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Πλέον το ματς με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα θα κρίνει τα πάντα.

Μόλις στο 7ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ζίβκοβιτς και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 13′ μετά από τραγικό λάθος του Κούρτιτς ο Μπιέλ βρέθηκε μόνος του με τον Πασχαλάκη και κατάφερε να πλασάρει άουτ. Στο 34′ όμως ο ΠΑΟΚ δεν γλίτωσε. Οι Δανοί άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα και ο Άρκενσεν πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πασχαλάκη για να γίνει το 1-1.

Στο 45′ ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σβαμπ έκανε την κίνηση αλλά δεν κατάφερε να παρεμβληθεί, ο Κρίστιασεν έκανε τσαφ και τελικά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος η Κοπεγχάγη χτύπησε ξανά. Ο Ντικς βρήκε τον Μπιελ που υποδέχθηκε ωραία και εκτέλεσε σωστά για να κάνει το 1-2. Στο 53′ ο Σφιντέρσκι κλότσησε ουσιαστικά εκτός φάσης τον Κοτσολάβα και γλίτωσε με κίτρινη. Δύο λεπτά μετά ο Βιντ έκανε το μακρινό σουτ με τον Πασχαλάκη να διώχνει δύσκολα. Στο 57′ ο Σφιντέρσκι πλάσαρε εξ επαφής όμως ο Μπόιλεσεν βρήκε την μπάλα και γλίτωσε την ομάδα του απο το γκολ. Ο Κούρτιτς στο 60′ έκανε σέντρα-σουτ με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι Ο ΠΑΟΚ πίεζε και στο 61′ απείλησε με κεφαλιά του Σφιντέρσκι. Έξι λεπτά μετά ο Ελ Καντουρί με τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Μπίσεσβαρ που πλάσαρε άουτ. Στο 72′ Άκπομ και Ελ Καντουρί δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 79′ σε μαρκάρισμα του Άκπομ από τον Κοτσολάβα αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι υπήρξε παράβαση. Στις καθυστερήσεις ο Μιχαηλίδης είδε απευθείας κόκκινη γιατί χτύπησε με το κεφάλι αντίπαλο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62’Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86’Μουργκ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί,  Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’Κούτσιας), Σφιντέρσκι (71’Άκπομ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Τζόνσον, Μπόιλεσεν, Άνκερσεν (74’Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Ντάικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπίελ (86’Μπάλντουρσον), Βιντ (86’Χόιλουντ), Μπέβινγκ (62’Μπέργκμαν).