Με πέντε απόντες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει ΠΑΕΕΚ ο Απόλλωνας. Όπως ενημέρωσαν οι «γαλάζιοι» (Διαβάστε ΕΔΩ), οι Νασιμέντο, Ίντζια έμειναν εκτός, μαζί και με τον Γιάνγκα που δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.
Έτσι, αυτοί οι τρεις μαζί με τους Πίττα και Χάμπο, είναι οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ. Για το παιχνίδι, είναι αυτονόητος ο στόχος της νίκης. Το τόνισε στους παίκτες του ο Τσόρνιγκερ που παράλληλα τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το 90λεπτο, καθώς τέτοια παιχνίδια…κρύβουν παγίδες.
Όσο αφορά την 11άδα σαφώς και υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, με τους Κατελάρη και Β. Γιοβάνοβιτς να διεκδικούν τη θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ρομπέρζ. Αριστερά, ίσες πιθανότητες έχουν οι Χαμάς και Αλεσάμι για τη θέση, με τον Μαυρία να είναι στα δεξιά. Έτσι, οι δύο θέσεις δεν είναι σίγουρες μπροστά από τον Α. Γιοβάνοβιτς. Από εκεί και έπειτα, Κολ, Τζουμ, Αλμπάνης, Ζράντι, Νταμπό και Στορ θα συμπληρώσουν το αρχικό σχήμα.