Για τη νίκη επί της Ομόνοιας, τον αγώνα με τη Φλόρα κι ότι αφορά την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Αισθανόμαστε ικανοποίηση και χαρά, αλλά για να μην υπερβάλλουμε, δεν έχουμε κατακτήσει κάτι για να το χαρούμε για μέρες. Από το Σάββατο το μυαλό στράφηκε στο ταξίδι μας στην Εσθονία. Θέλαμε να νικήσουμε. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν ήταν υπέρ μας, τώρα τα έχουμε βελτιώσει κάπως. Ήμασταν στην 11η θέση και με μία νίκη βρεθήκαμε στην 7η. Είναι πολύ διαφορετική η φετινή σεζόν, ως προς το πώς μπορούν να καλυφθούν οι αποστάσεις. Δεν κάναμε κάτι επειδή νικήσαμε την Ομόνοια. Δεν σκεφτόμαστε την Πάφο, έχουμε ταξίδι το πρωί της Τετάρτης για την Εσθονία και το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».
Για τον αγώνα με τη Φλόρα: «Η Φλόρα νίκησε στα δύο τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα μας, είμαστε καλύτερη ομάδα. Παρότι φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν αντικατοπτρίστηκε στο αποτέλεσμα. Αν η απόδοσή μας είναι στα επίπεδα που πρέπει, μπορούμε να επιστρέψουμε από την Εσθονία με τους τρεις βαθμούς και πολλά άλλα οφέλη στις αποσκευές μας».
Για το αγωνιστικό μέρος: «Υπάρχουν δύο προβλήματα. Ο Μπουσουλάτζιτς είναι καλύτερα, βελτιώνεται η κατάστασή του και σιγά σιγά θα αρχίσει προπονήσεις. Για τον Λάφερτι περιμένουμε, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να προλάβει».
Για την παρουσία του κόσμου στην Εσθονία: «Υπάρχει κόσμος που προμηθεύεται το εισιτήριό του. Πιστεύω θα έχουμε κοντά στους 200-250 οπαδούς μας, αν και αρκετοί κλείνουν μόνοι τους αεροπορικό εισιτήριο. Να πω κάτι σημαντικό, το εισιτήριο του αγώνα θα πρέπει να εκτυπωθεί, δεν γίνεται αποδεκτό μέσω του τηλεφώνου. Αλλιώς δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσουμε κι όσους ήρθαν στο ΓΣΠ».