Πριν από τον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια διεμήνυσε στην διοίκηση ότι σε περίπτωση πρόκριση στους ομίλους του Conference League ήθελε στην ομάδα τον Αμρ Ουάρντα. Η πρόκριση ήρθε στις  26 Αυγούστου και από εκείνο το βράδι αποκαλύψαμε μέσω του balla.com.cy την συμφωνία της «Κυρίας» με τον Αιγύπτιο μέχρι το 2023. Η επιβεβαίωση ήρθε τρεις μέρες μετά στις 29 Αυγούστου με την ανακοίνωση της απόκτησης του.
Όλα αυτά έγιναν από τον Τιμούρ ο οποίος πίστευε ότι ο Ουάρντα μπορούσε να κάνει την διαφορά και ο Γεωργιανός κόουτς δικαιώνεται. Από την στιγμή που προσαρμόστηκε είναι ο μοναδικός ο οποίος απέκτησε μια παρατεταμένη σταθερότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους και βγάζει στο γήπεδο το ταλέντο του αλλά και απαράμιλλο πάθος διαψεύδοντας τα όποια σχόλια συνόδευαν την απόκτηση του και συνδέονταν με τον ποδοσφαιρικό παρελθόν του στην Ελλάδα.
Αν μας ζητούσαν να βγάζαμε τον MVP της Ανόρθωσης μέχρι τώρα, ο Αιγύπτιος θα έπαιρνε τον τίτλο αλλά χρειάζεται να ανέβουν και οι υπόλοιποι για να μπορέσει η ομάδα να πείσει αλλά το σημαντικότερο να ανέβει ακόμα περισσότερο.
Οι δυο σερί νίκες είναι σημαντικές. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί ότι η μέτρια απόδοση με την Πάφος FC είναι απόρροια κούρασης και περιμένει καλύτερη εικόνα με την επανέναρξη.
Η ξεκούραση αφενός και αφετέρου το αγωνιστικό ανέβασμα από τους ποδοσφαιριστές για το οποίο κάναμε λόγο πιο πάνω στείλει την Ανόρθωση με καλύτερη εικόνα στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του α’ γύρου του πρωταθλήματος στην προσπάθεια να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.