Αλήθεια. Κατάλαβαν που έχουν οδηγήσει αυτή την ομάδα; Αυτοί οι οποίοι…παίζουν με την Εθνική, αισθάνονται την πραγματικότητα; Και ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που παίζουν. Εκείνοι οι οποίοι ανακάλυψαν μία μέρα τον Κωστένογλου και τον έχρισαν ομοσπονδιακό προπονητή. Για να βολέψουν αυτούς που ήθελαν να τον στείλουν στην Κύπρο. Για να κάνουν το χατίρι εκείνων που ήθελαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία κάποιων στην Ελλάδα.
Έτσι η ΚΟΠ…έβγαλε από τα αζήτητα ένα προπονητή που ήταν εξ αρχής αμφιβόλου αξίας. Κάθισαν μία μέρα τα παιδιά της εκτελεστικής επιτροπής και πέρασαν ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου της ΚΟΠ για να γίνει ομοσπονδιακός ο Κωστένογλου.

Οι διεθνείς μας όμως; Τόσο μεγάλη ξεφτίλα; Τόσο αδιάφοροι; Τόσο ανεύθυνοι; Αλήθεια τι γίνεται; Υπάρχει και πιο κάτω; Αν είναι εφικτό καλύτερα να μην πάνε να παίξουν στη Σλοβενία. Ας γυρίσουν από τώρα στην Κύπρο.
Δεν αλλάζει κάτι βέβαια. Είτε πάνε Σλοβενία είτε όχι θα έχουν σαν παράσημο την τελευταία θέση στη διοργάνωση σε όμιλο με τη Μάλτα; Τόσο καλά είναι τα πράγματα. Αλήθεια ξανά. Δεν ντρέπονται για αυτό το χάλι;

Μιχάλης Παπαγεωργίου