Σημαντική νίκη για της Γουλβς που κέρδισε με 2-1 την Έβερτον και την προσπέρασε στη  βαθμολογία.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Τρινκάο πλάσαρε  πάνω στον Πίκφορντ από ιδανικό σημείο ενώ στο 10’ ο κίπερ της Έβερτον έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Νέβες. Στο 13’ ο Πίκφορντ  έσωσε ξανά μετά από σουτ του Τρινκάο ενώ στο 15’ ο Χουάνγκ σκόραρε για τη Γουλβς αλλά το γκολ ακυρώθηκε . Τελικά στο 28ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Κίλμαν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Γουλβς, ενώ στο 32’ ο Γκόντφρεϊ έκανε λάθος γύρισμα προς τον Πίκφορντ, ο Χιμένες έκλεψε και πλάσαρε πανέμορφα για το 2-0.
Στο 37’ ο Σάις γλίστρησε και ο Γκρέι έκλεψε αλλά σούταρε άστοχα ενώ στο 44’ η κεφαλιά του Χολγκέιτ πέρασε μόλις έξω.
Στο 55’ ο Σα έδωσε στον Ριτσάρλισον αλλά ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ στο 60’ η Γουλβς είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Χιμένες.  Στο 66’ ο Ιβόμπι ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ από το πέναλτι έκανε το 2-1 ενώ στο 68 ο Τρινκάο βρέθηκε φάτσα με τον Πίκφορντ αλλά πλάσαρε άστοχα.
Στο 83’ ο Κόαντι πρόλαβε τον Άλαν και στο 86’ μετά από κόρνερ ο Γκόρντον πήρε την κεφαλιά και ο Σα είπε όχι εντυπωσιακά.
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Σάις, Κόαντι, Κίλμαν, Αΐτ Νούρι, Νέβες, Μουτίνιο, Τρινκάο (79’ Ποντένσε), Χιμένες (90′ Ντεντόνκερ), Χουάνγκ (90+4′ Σίλβα)
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χολγκέιτ, Κιν, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Γκμπαμέν (46’ Ντελφ), Τάουνσεντ, Ιβόμπι (78’ Γκόρντον), Γκρέι (90′ Ροντόν), Ριτσάρλισον

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ