Το περασμένο καλοκαίρι ο Σέρβος Μπόγιαν Ντούμπατζιτς αποκτήθηκε για να αποτελέσει το νούμερο «1» στην επίθεση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο σε ένα φιλικό τον έθεσε νοκ-άουτ.
Παρόλα αυτά στην Ένωση έκαναν υπομονή, ο Σατσιάς από την αρχή τον πίστευε και τον περίμενε.
Ιατρικά ήταν έτοιμος από το παιχνίδι με την Αλκή, δεν έπαιξε εκεί, για να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Αχυρώνα. Πήρε φανέλα βασικού και έδειξε γιατί ο Μαρίνος Σατσιάς άξιζε να τον περιμένει.

Έβαλε δύο γκολ, έδειξε με την πρώτη ότι είναι σέντερ-φορ που έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και μάλιστα σε ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα.
Από την στιγμή που έκανε αυτά που έκανε στο γήπεδο από το πρώτο ματς στο οποία αγωνίστηκε, είναι φυσιολογικό εκεί στην Ένωση να περιμένουν πολύ περισσότερα στην συνέχεια.
Πρόκειται για έναν επιθετικό που κουβαλά ένα εξαιρετικό βιογραφικό, το οποίο διαβάζοντας το κάποιος αμέσως θα πει ότι είναι πολυτέλεια για την β’ κατηγορία στην Κύπρο.
Απλά και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2018 αγωνιζόταν σε ομάδες που κάθε χρόνο ήταν στην Ευρώπη όπως η Μπάτε και η Ακτόμπε.

Χρίστος Χρίστου