Η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε με 3-1 τη Μαγιόρκα, επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένας μήνα και βρέθηκε στο -3 από την τετράδα!

Στο 16ο λεπτό ο Κομεσιάνα έβγαλε φοβερή κάθετη μπαλιά και ο Γκουαρντιόλα πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Μαγιόρκα και πλάσαρε για το 1-0. Μάλιστα στο 19’ μετά από κόρνερ της Μαγιόρκα, ο Άλβαρο Γκαρσία έφυγε στην κόντρα και από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Στο 32ο λεπτό ο Ντιμιτριέβσκι έσωσε μετά από σουτ του Ντάνι Ροντρίγκεθ ενώ στο 35’ το σουτ του Ίσι πέρασε μόλις έξω και στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Κατένα.

Στο 44ο λεπτό το σουτ του Λι Κανγκ Ιν πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 57’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Ίσι, ο Γκουαρντιόλα α έβαλε την προβολή αλλά αστόχησε. Στο 61ο λεπτό ο Βαλιέντ έκανε πέναλτι στον Γκουαρντιόλα και ο Τρέχο το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0.

Στο 81’ ο Άλβαρο σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 89’ η Μαγιόρκα έκλεψε στο κέντρο, έφυγε στην κόντρα, ο Άνχελ από δεξιά έστρωσε στον Πρτας που από κοντά πλάσαρε για το 3-1.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, ΦρανΓκαρσία, Σάβελιτς, Μπαλόυ, Κατένα, ΆλβαροΓκαρσία (85’ ΑντρέςΜάρτιν), ΌσκαρΒαλεντίν, Κομεσάνια (73’ Πόθο), Τρέχο (69’ Μπεμπέ), Γκουαρντιόλα (69’ ΟυνάιΛόπεθ), ΊσιΠαλαθόν (85’ ΚέβινΡοντρίγκες).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Ολιβάν, Μαφέο, Βαλιέντ, Ρούσο, Ντε Γκαλαρέτα (70’ Φέμπας), Ρούσο, Ντάνι Ροντρίγκεθ (86’ Πρατς), Λι Κανγκ Ιν (55’ Εμπουλά), Σάντσεθ (70’ Αμάτ), Φερ Νίνιο (55’ Άνχελ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ